Hva har jeg i bonus?
Det er ikke informasjon vi har tilgang til. Da må du kontakte ditt forsikringsselskap.

 

Hvordan virker bonussystemet?
Systemet sikrer at kunden betaler en pris som gjenspeiler den risikoen han/hun representerer. Kundens bonus overføres fra forsikringsselskap til forsikringsselskap. 20% startbonus er normen. 75% er høyeste trinn på bonusstigen.

 

Kan jeg kjøpe forsikring gjennom ŠKODA Financial Servicestil en bil jeg allerede har?
Nei, forsikring kan du kun kjøpe i det du kjøper ny bil. Husk å spørre bilselger om tilbud på dette.

 

Sier dere eller forhandleren opp forsikringen når leasingperioden er over?
Nei, det er du som er ansvarlig for å avslutte eller endre forsikringen på bilen ved avtalens utløp. Dette gjelder også de som har ŠKODA Forsikring. Forsikringsavtalen løper inntil den blir sagt opp.

 

Jeg er totalkunde i annet selskap og tenker å flette inn ny bil i denne avtalen. Hva anbefaler dere?
Volkswagen Møller Bilfinans AS har for våre merker fremforhandlet svært gode bilforsikringspremier. Våre kunder skal få spesielt gunstige premier de første tre årene av bilens levetid. I tillegg er produktene skreddersydd for våre kunder; ingen egenandel glass, kasko-egenandel 4000,- med mer. Det er viktig at du sammenligner helt ned på produktnivå. Vanlig full kasko er ikke det samme som kasko super/safety som vi tilbyr! Vi anbefaler deg derfor å velge merkeforsikring på din nye bil (også ved kjøp av bruktbil) gjennom forhandler.

Hvorfor bør jeg velge «merkeforsikring»?
Når uhellet er ute er det viktig at ditt kjøretøy istandsettes med originale deler på merkeverksted. Ved å velge merkeforsikring er du sikret reparasjon på et godkjent merkeverksted – dermed er du sikret at du får originaldeler og at mobilitetsgarantien opprettholdes.

Tilbyr dere flåteforsikring?
Ja, vi tilbyr flåteforsikring for næringskunder. Premien settes da basert på skadehistorikk som kan fremvises, antall biler, område og verdi på kjøretøy. Send en mail med nødvendig informasjon til fleetsalg@vwfs.no.

Hvis jeg mister jobb, blir arbeidsufør eller faller ifra. Hva skjer med finansieringsavtalen min da?
Avtalen løper som normalt. Det er dog muligå tegne en betalingsforsikring (PPI – Payment Protection Insurance), som er et forsikringsprodukt som gjør det mulig for deg som kunde å sikre tilbakebetaling av lån/leasingoppgjør ved dødsfall, sykdom, arbeidsledighet, eller andre forhold som kan hindre deg i å betjene gjelden. Kostnaden for et slikt produkt er mellom 5-7 % av månedlig låne-/finansieringsbeløp. Vi samarbeider her med BNP Paribas Cardif.