Privatleasing Pluss - gjør bilholdet enkelt

Det å være leasingkunde hos ŠKODA Financial Services skal være enkelt. Vårt motto er «For et enklere bilhold», og vi ønsker at det er hva du som kunde vil oppleve. Det er mange tjenester og produkter som hører med bilholdet ditt, hvorfor ikke fordele dette på èn månedlig faktura, sammen med leasingkostnaden din.

Her er produktene/tjenestene vi kan tilby sammen med din leasingavtale:

ŠKODA Forsikring
Så lenge du har et kundeforhold med ŠKODA Financial Services må du ha fullkasko bilforsikring. Du kan tegne en ŠKODA Forsikring gjennom våre samarbeidspartnere If og Enter Forsikring. Les mer.

ŠKODA Serviceavtale
Dette er din forsikring mot økte servicekostnader. Produktet inneholder enten bare service, eller du kan inkludere også kostnader til vedlikehold. I stedet for å betale hver gang dette arbeidet utføres kan du gjøre en avtale med forhandler hvor disse kostnadene legges inn i dine faste månedsutgifter. Du vil ikke kunne bli rammet av økte servicepriser så lenge avtalen løper.Les mer.

ŠKODA Service- og vedlikeholdsavtale
ŠKODA Service- og vedlikeholdsavtale gir deg kontroll på dine kostnader i opptil 5 år eller maksimum 120 000 kjørte kilometer. Du vil vite eksakt hva din ŠKODA kommer til å koste deg per måned uten ubehagelige overraskelser. Prisen varierer avhengig av hvilken ŠKODA-modell du velger, hvor mange år du ønsker at avtalen skal gjelde og hvilken kjørelengde du har per år.Les mer.

ŠKODA Dekkhotell
Enkelt for deg - perfekt for dekkene. Dekk er ferskvare. Feil lagring og alder gjør at dekkene mister mye av de opprinnelige egenskapene de hadde. Oppbevarer du dekkene på et dekkhotell, slipper du de tunge løftene, omlegging og vasking av dekkene, og ikke minst sparer du plass i garasje og boder.

Årsavgift
Ønsker du å periodisere årsavgiften fordeler vi denne på hele leasingperioden. Siden leasing er en tjeneste, blir denne omfattet av moms-loven, slik at det tilkommer alltid mva på årsavgift, uavhengig om du inkluderer den i månedsleien eller ikke.

Ønsker du mer informasjon om disse tjenestene, ta kontakt med din lokale ŠKODA-forhandler.