Skader og slitasje forringer bilens andrehåndsverdi. Du sparer derfor penger på å behandle bilen på en normal og pen måte. Følg gjerne våre tips til godt bilhold.

Vask/polering
Vi anbefaler at du vasker (mimimum månedlig) og polerer bilen jevnlig utvendig (minimum to ganger i året), og at du også regelmessig støvsuger og vasker bilen innvendig.

Drivstoff
Det er svært viktig at du følger bilens instruksjonsbok og fyller korrekt drivstoff. Kjører du en dieselbil anbefaler vi at du monterer et SoloDiesel tanklokk for å hindre kostbar feilfylling.

Frontrute
Skift vindusviskere med jevne mellomrom. Det hindrer slitasje av frontruten.

Service
Utfør service på bilen i henhold til bilmerkets vedlikeholdsprogram. Det sikrer at mobilitetsgarantien opprettholdes. Vi anbefaler deg å tegne en serviceavtale til bilen din, da fordeler du servicekostnadene på månedsleien/terminbeløpet ditt.

Bruk av bilen
Bilen må ikke benyttes utenfor ordinær vei, og kan heller ikke benyttes i hastighetskonkurranser (jfr. regler fra forsikringsselskapene).

Skulle du være uheldig å få skader på bilen din, så husk at din forhandler kan hjelpe deg med å utbedre alle typer skader.